Onze aanpak

Bij een nieuwbouw of verbouwing heb jij wel genoeg aan je hoofd, niet? Onze aanpak is zo transparant als het glas in onze ramen: eerst maken we tijd om het uitgebreid over jouw project te hebben en de juiste keuzes te maken, daarna komen we opmeten en tot slot verzorgen we de productie en plaatsing. Jij weet altijd exact waar je aan toe bent en moet straks alleen nog genieten van je heerlijke thuis.

Afspraak

Bij ons ben je altijd welkom. Zonder afspraak langskomen mag, maar bij grote voorkeur kom je na afspraak. Dan zijn wij er zeker van dat de juiste persoon de nodige tijd kan vrijmaken voor jou.

Ga je renoveren? Dan komen we graag op huisbezoek. Maar wellicht is het handig als jij eerst even in onze showroom komt kijken naar kleuren, mogelijkheden en afwerking voor jouw ramen, deuren of terrasoverkapping. Dan weten we straks waarover we praten. Breng gerust wat foto's van de woning mee zodat we zicht krijgen op het type woning.

Heb je nieuwbouwplannen? Breng dan een afgedrukte versie van je plan mee, een kopie die wij een tijdje mogen bijhouden en waar we notities op mogen maken.

‘Wij luisteren naar de noden, naar wat de klant belangrijk vindt, en beroepen ons op een goede vak- en productkennis om samen op zoek te gaan naar de meest gepaste oplossing’, vertelt Sabine Van Hove.

Een afspraak is altijd vrijblijvend en duurt tussen de 20 en 45 minuten, afhankelijk van de grootte van het project.

Opmeten

Tijdens de definitieve opmeting overlopen we alles nog eens grondig. Zijn alle keuzes definitief gemaakt? Kloppen ze?
Bij nieuwbouw kunnen we pas opmeten als alle dorpels gelegd zijn en de openingen volledig klaar.

Verwerken

Enkele dagen na de opmeting start de verwerking.

We beginnen met de werkvoorbereidingen, waarbij de eerste stap naar machinesturing reeds ingezet wordt en bestellen de materialen. Zodra die geleverd zijn kan de eigenlijke productie in ons atelier starten.

Plaatsen

Acht à negen werkweken na de opmeting kunnen we het buitenschrijnwerk plaatsen. Dit gebeurt, net zoals de rest van het proces, door mensen die in dienstverband voor Van Hove Ramen werken. Alleen zo kunnen we vakwerk en de beste service garanderen.