Van Hove weet hoe het moet

Onze baseline, Van Hove opent een nieuwe wereld, mag je gerust letterlijk nemen. Een halve eeuw ervaring, een grote liefde voor ons vak en een zeer persoonlijke aanpak helpen ons daarbij. Wij weten hoe essentieel het buitenschrijnwerk is voor een huis waar je comfortabel en gelukkig wil wonen. In ons familiebedrijf bieden we het allerbeste op het vlak van ramen, deuren en terrasoverkappingen in aluminium en pvc.

Familiebedrijf

In 1968 wisten Constant Van Hove en Rita Leemans precies wat ze wilden: een bedrijf in ramen en deuren met een eigen productie en een zeer persoonlijke aanpak zodat particulieren zich meteen en goed geholpen voelden. Vandaag staan dochters Sabine en Nancy en schoonzoon Tom aan het roer.

Het bedrijf evolueerde mee met de tijd. Glas is niet langer ‘gewoon glas’ en de kleur- en isolatiekeuzes in aluminium en pvc zijn enorm uitgebreid, de manuele productie is in de loop der jaren deels vervangen door hoogtechnologische computergestuurde machines, in 2008 was Van Hove Ramen zo uit zijn voegen aan het barsten dat Broechem werd ingeruild voor een industriezone in Oelegem en we bieden ondertussen ook stijlvolle terrasoverkappingen aan.

Maar één vaste waarde blijft: een hecht team, vijftien medewerkers die al tientallen jaren samenwerken, laat elk facet van het proces professioneel en naadloos verlopen. Van bespreking over opmeting en productie tot plaatsing.

Neem een kijkje in onze vernieuwde showroom

Onze toonzaal in Oelegem is ruim en klaar om jou te inspireren, of het nu voor nieuwe ramen is of een high-end terrasoverkapping. Met de hulp van onze experten zit je snel op de juiste weg. Tijdloos, minimalistisch of hedendaags. Een knappe nieuwbouw, een bescheiden renovatie of een riant project. Je eigen thuis of een stevig industrie- of handelspand.
Wij laten je zien hoe je volgens jouw smaak, noden en budget de puzzel perfect kunt laten kloppen.

Maak een afspraak

Op maat in eigen atelier

De productie gebeurt in ons eigen atelier met een modern CNC-gestuurd machinepark. We werken er elk project af alsof het voor het huis is waar we zelf in gaan wonen, of het pand waar we zelf elke dag in gaan werken. Met een uitgemeten perfectie.

Maatwerk en service op topniveau.

Gratis advies aan huis

Wat klanten over ons zeggen

Het zijn allemaal zeer beleefde en behulpzame werkmannen die over de vloer komen. Ze leveren heel fijn werk af.

Fam. Godts

Deze mensen kennen echt hun vak. De plaatsers leveren zeer proper en correct werk af

Fam. Vos-Zoersel

Een pluim voor alle medewerkers, het zijn echte stielmannen

Fam. Michielsen-Kontich

We zijn zeer tevreden met de geleverde werken en materialen

Fam. Torf-Broechem

zeer goede werkmannen, perfect afgewerkt, zeer goede kwaliteit

Fam. Faes-Wijnegem

Tot onze grote tevredenheid werd de eindafwerking tot in het kleinste detail voltooid door één van uw bekwame medewerkers.

Fam.Struyf - Boechout

Wij zijn heel tevreden met de geleverde werken, proper werk, TOP materiaal, zeer vriendelijke werkmannen die hun stiel goed kennen.
Soingneer jullie mannen maar héél goed!!

Fam Grigorieff-Schoten

Dank voor jullie professionele werk. We genieten van onze nieuwe ramen!

Fam. Dierickx-Vremde